DISCLAIMER VAR COMMUNITY NEDERLAND WEBSITES

VAR Community Nederland verleent u hierbij toegang tot de website http://varcommunitynederland.nl en/of https://online.varcommunitynederland.nl en publiceert hier, ook namens de gebruikers, ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

VAR Community Nederland behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarvoor aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
VAR Community Nederland spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website gepubliceerde informatie en toegepaste functionaliteiten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De gepubliceerde informatie en toegepaste functionaliteiten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van VAR Community Nederland.

In het bijzonder zijn alle geboden functionaliteiten op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom van gepubliceerde informatie op de websites liggen bij VAR Community Nederland.

De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederland (ref: CC BY-NC 3.0 NL), tenzij anders aangegeven.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen:

VAR Community Nederland
p/a Houttuinlaan 14
3447 GM Woerden
e: support@varcommunitynederland.nl

Disclaimer versie 1.0 | Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 september 2015.